Populära klädmärken för män

Att handla kläder online är rätt roligt och det finns väldigt mycket trevliga plagg från många populära klädmärken om man är ute efter det.

Jag tycker märkeskläder följer modetrenderna bättre samtidigt som det i 4 av 5 fall har bättre kvalitet och känns bättre. Jag tycker också att det ger en påverkan på min självkänsla när jag bär märkeskläder. Det kanske är löjligt men jag känner mig lite mer bekväm och det i sin tur styr ju hur andra uppfattar mig. För personer som kanske inte känner mig som vid en arbetsintervju eller dejt så är detta något man inte ska ignorera.

Jag brukar handla mycket av mina märkeskläder online och Johnells är nog en av de butiker jag gillar mest av allt. Jag tänkte gå igenom några av de märken jag brukar handla och som jag gillar mest.

Lyle & Scott

Lyle & Scott har snygga kläder och stilrena kläder som fungerar riktigt bra både till vardags och till festligheter.

Från Lyle & Scott har jag en handfull Piké-tröjor, någon T-shirt, shorts, byxor och skjorta. Jag tror även jag har en riktigt snygg halsduk från dem om jag inte missminner mig.

Jag gillar kvaliteten på deras plagg och designen passar mig riktigt bra. Däremot tycker jag mycket kan ”kännas likt” så en för stor andel av garderoben från detta märke är inte lämpligt.

Morris

Engelskt varumärke som är ganska intressant och kan ge en skön touch att ha lite från dem i sitt utbud.

De har både mer stilrena plagg men även modeller som sticker ut betydligt mer. Tycker här finns en del intressant som passar till vardags och även till jobb men jag har själv inte jättemycket plagg från dem.

Gant

För mig är Gant väldigt mycket casual-kläder med modern touch. Jag har någon sweatshirt från dem och jag tror även någon T-shirt jag fått när jag fyllt år.

Det är inte mitt favoritmärke men det fungerar absolut bra som komplement. Definitivt ett märke jag tittar på om jag letar efter ett plagg som ska passa en viss outfit. Ibland går det att få dessa plagg till riktigt bra priser med.

J.Lindeberg

J. Lindeberg är ett märke som står mig varmt om hjärtat och jag har en hel del plagg från dem. Jag antar att det är känsla som byggs upp över tid när man insett att vissa märken ofta kan ge en det man eftersöker.

Här har jag både T-shirts, Pikétröjor, Sweatshirts, Skjortor och även skor (sneakers). Jag har även Chinos och andra byxor från dem.

Detta är kläder som passar riktigt bra till kontorsmiljöer, AW och festligheter. Kanske är det mitt jobb som gör att det passar mig så bra. Men här finns mycket kul och snygga plagg. Gäller dock att slå till på rabatter och erbjudanden om man inte vill lägga mycket pengar.

Levi’s

Ett självklart val för många och mig med. Bra utbud av jeans och många modeller att välja på. Finns fler märken såklart men detta är standard känns det som.

Fynda med rabattkoder hos Johnells

E-butiken Johnells är ett bra ställe att köpa ovanstående klädmärken och är en riktigt trevlig butik med många exklusiva och bra varumärken att välja på. Ovanstående märken är alltså bara en liten del av vad du hittar där och vill du har märkesplagg bör du absolut ta en närmare titt på denna butik.

Jag brukar försöka få ner priserna genom rabattkoder när jag handlar online och Johnells är inget undantag här. Om man kan klippa bort 20% av de ordinarie priserna vid ett köp så blir det ofta flera tusenlappar när man handlar märkesvaror.

Ett alternativ som jag använt vid de senaste köpen är att titta på hemsidan tripwise.se som listar rabattkoder för Johnells och många andra butiker.

Rabattkoderna gäller oftast på ordinarie priser och gäller såklart inte på köp av presentkort som annars är något butiken erbjuder. Det är riktigt användbart vid juletider eller födelsedagar när man inte vet vad man ska ge. Däremot kan man kombinera presentkorten med rabattkoder om där finns några som är aktuella när personen väl i fråga tänker göra sitt köp.